Köpvillkor

PÅ GRUND AV COVID – 19 kan det förekomma förseningar i leveranser, vi beklagar detta men hoppas att ni vet att vi alla kämpar på så gott det går

 


K Dogsport bedriver e-handel i enlighet med den svenska distanshandelslagen och följande villkor reglerar förhållandet mellan kunden och K Dogsport när du handlar över internet:
 

Kontakt
Vid frågor, synpunkter och reklamationer är du välkommen att kontakta oss via e-post kdogsport@telia.com eller 018373100

Säte Uppsala/Björklinge org nummer 6311221110 

Postadress
K DOGSPORT AND TRAINING
Götbrunna nyslätt 107
743 72 Björklinge

Personuppgifter
Namn och adress lagras i vår kunddatabas vid beställning av vara och personuppgifter behandlas enligt GDPR. Uppgifterna är inte tillgängliga för utomstående och lämnas inte på några villkor vidare till tredje part. Undantaget är dock förfrågan från polis eller domstol.

Köp
Du måste ha fyllt 18 år eller ha målsmans godkännande för att få handla i K Dogsports webbutik. En beställning som utan medgivande görs i en annan persons namn eller som på annat sätt medför företaget ekonomisk skada kommer att polisanmälas.

Orderbekräftelse
En orderbekräftelse visas efter köp. Du kan skriva ut den själv eller se den i orderhistorik på ”mitt konto” under förutsättning att du har registrerat dig innan köp. Ordernumret i bekräftelsen ska alltid anges vid kontakt med  K Dogsport angående ditt köp.

Priser
Samtliga priser är angivna i svenska kronor inkl moms. Priserna är styckpriser om inget annat anges. Vid eventuella prisändringar i butiken gäller det pris som angavs vid köptillfället.

Fraktkostnad och avgifter
Fraktkostnad läggs på beställning OM det inte står frakt ingår

fraktkostnaden för paket inom Sverige är viktbaserad

 

Returrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Du står för returfrakten (Gäller ej vid special beställda/ specialtillverkade varor) Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se http://www.konsumentverket.se

Kontakta oss via e-post eller ring oss vid frågor angående retur. Anmälan om defekt eller trasig vara ska ske inom 7 dagar från det du fått varan.

Betalning

Klarna Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

  • Få alltid hem varan innan du betalar
  • Betalningstid – alltid 14 dagar
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
  • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
  • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för agility hinder, balansbom, specialtillverkade eller specialbeställda varor.
– Klarna Konto, Klarna checkout
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp. Frågor gällande Klarnas betalningar, återbetalning samt fakturor måste ni ta kontakta klarna

 

Betalning via faktura, insättning till bankkonto eller via swish

skickas INGA varor förrän företaget mottagit pengarna

 

Alla bedrägerier polisanmäls och vi förbehåller oss rätten att stryka en beställning i de fall vi anser det vara befogat. 

För Ej uthämtade paket
debiterar vi 400 kr för att täcka våra kostnader för paket som gått i retur. 

Leveranstid

IQ Dogsport produkter har utgått från sortimentet 


Normal leveranstid är cirka 3-5 arbetsdagar förutsatt att vi har produkten på lager, är varan slut får ni ett meddelande 

Produkter vi tillverkar själva har ca 1 veckas leveranstid. 

Under högsäsong kan det ta längre tid.

 

Leveranssätt
Vi skickar paket med DHL och mindre beställningar med postnord
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella fraktskador eller förseningar beroende på fraktföretaget. 

 

Övrigt
Det åligger köparen att ta del av våra aktuella villkor innan beställning sker då det är villkoren och priserna vid beställningstillfället som reglerar köpet.

Vår ambition är att förmedla så rättvisa bilder av våra produkter som möjligt. Bildupplevelsen i webbutiken varierar utifrån besökarens datorutrustning och vi kan inte garantera att bilden återger varans exakta utseende. Variationer i färg och storlek kan förekomma.